ДЕНОНОЩНА ТРАУРНА АГЕНЦИЯ „РИТУАЛ гр. Кърджали – КОМПЛЕКСНО ПОГРЕБАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ.

тел. 0361 837 90, 0879 84 00 20, 0889 210 326.

ТРАУРНА АГЕНЦИЯ „РИТУАЛ” ЕООД, ГР.КЪРДЖАЛИ ИЗВЪРШВА КОМПЛЕКСНО ПОГРЕБАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР.КЪРДЖАЛИ, ОБЩИНАТА, ОБЛАСТТА И СТРАНАТА. УСИЛИЯТА НА ДРУЖЕСТВОТО СА НАСОЧЕНИ КЪМ КАЧЕСТВЕНО ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ УСЛУГИ И МАКСИМАЛНО УЛЕСНЕНИЕ В ТОЗИ ТЕЖЪК МОМЕНТ.

НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ СА ПОГРЕБАЛНИ АГЕНТИ С ДЪЛГОГОДИШЕН СТАЖ В ОБЛАСТТА НА ПОГРЕБАЛНОТО ОБСЛУЖВАНЕ.

ЗА ВАШЕ УЛЕСНЕНИЕ НАШ ЕКИП ЩЕ ВИ ПОСЕТИ НА ПОСОЧЕНО ОТ ВАС МЯСТО ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНОНОЩИЕТО, И НЕЗАБАВНО ЩЕ ПОЕМЕ СЛУЧАЯ ВИ.


Красимир Димитров

АКО СЕ НАМИРАТЕ В ЧУЖБИНА ИЛИ В ДРУГО НАСЕЛЕНО МЯСТО, НИЕ ЩЕ ИЗВЪРШИМ ПРЕДВАРИТЕЛНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ /ЗАПАЗВАНЕ НА ЧАС ЗА ПОГРЕБЕНИЕ, ИЗДИРВАНЕ НА СТАРО ГРОБНО МЯСТО, ХЛАДИЛНА КАМЕРА ЗА ПОКОЙНИКА И ДР. / ПРЕДИ ВАШЕТО ПРИСТИГАНЕ.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?
- Не е нужно да напускате Вашия дом - наш екип ще Ви посети и ще поеме незабавно Вашия случай. Ние ще Ви спестим време, нерви и средства. Доставяме всичко необходимо за погребение в дома Ви.
- Осигуряваме:
1) издаването на препис-извлечение от акт за смърт;
2) изкопаването на гробно място;
3) поклонение с включено църковно опело до 1, 2 или повече часове в параклиса (храм "С. Архангел Михаил") или в общинската ритуална зала на гробищния парк в гр.Кърджали";
4) разсрочено плащане.
- При нас ще получите актуална и компетентна информация за цени, задължителни общински такси и нужните документи за Вашия случай.